Integral al Cap de Guerrer

SAM_4113 (Medium)
Agulles des del Cap del Guerrer

Aquesta és una història que explica una matinal de dissabte que havia de ser relaxada amb la tria d’una via al Cap del Guerrer, una de les més noves i ben assegurades: la UME. El resultat va ser ben diferent i per això l’he batejada així. Amb l’Anna acabada de retornar de terres atlàntiques anem cap a Agulles al Vicens Barbé, d’alla al Cap del Guerrer hi ha un no res i ens plantem a la base i ens fa l’efecte que hem de baixar i anar més cap a la canal que tenim a sota. Arribem al que teòricament reconeixem com a peu de via. Un llavi un pas d’A0 una entrada de cinquè… som-hi doncs. Uns burins vells ens fan sospitar però no res, anem amunt. Entrada fina sostret amb dos bolts i un cop superada la dificultat a mà dreta s’hi veu una R que deu ser la nostra. Primer llarg. El segon ja no quadra amb la ressenya. Hem de sortir en grau de V i el que tenim davant és ‘un bisxo raro’ amb una sortida fulminant fina al bolt. Tot i així, anem. Una xapa dues xapes i… uns passos finets sobre presa petita però ara no es pot parar, ni mirar avall, queda pujar i bufar i anar resistint fins a l’arribada a un llavi-bauma més fàcil. Uffff… espera, espera un alien blau col.locat a consciència ha de protegir la travessa per la baumeta fins a caçar un bolt ben a l’esquerra. Alli fem debat… amb l’Anna i constatem efectivament que no som on volíem però ara com deien els romans “alea jacta est”. Inspecció visual i sembla la cosa assequible i es veuen xapes. Noia, amunt que fa pujada!!! Arribada a la R2 i observació del croquis que portem i… loclització feta: som just a la dreta de la UME que era la via que havíem triat. En la nostra reunió es veu la llastra rodona que ens hauria de quedar a la dreta i ens queda just a l’esquerra. Això vol dir que la R de la UME la tenim aquí al costadet mateix en direcció esquerra. L’anem a buscar, no sigui dit i fem el darrer llarg de la via que és un IV+/ V que ens ve molt de gust.

Baixem i ens dirigim on sempre a fer un beure i anem a l’Anna amb la intenció de consultar el llibre d’Agulles i comprovar quin coi d’embolio hem fet. I sorpresa la nostra quan veiem que: hem entrar per la Ozu que bischo ma raro i a mig del seu segon llarg ens hem desplaçat cap a la Premeditacion alevosia y nocturnidad per anar a buscar el tercer llarg de la UME. Tota una integral al Cap del Guerrer que ens hem inventat amb alegria.

Interpretació de la Integral
Interpretació de la Integral

Comentem la jugada amb el Ferran i en Jordi i una cosa està clara: està bé el que bé acaba i amb la feina feta i l’entrepà a la mà ens l’hem ben guanyat i podem celebrar-ne una més.

#femmestapia_1104_2015

PD: aquí us deixo el croquis de les dues vies citades i la interpretació del que vam fer la podeu veure a la foto amb el recorregut en blau 🙂

http://luichy-lanochedelloro2.blogspot.com.es/2009_02_01_archive.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s