Directa al Cilindre. Sant Llorenç de Montgai

SAM_3902 (Medium)A Sant Llorenç de Montgai només hi havia escalat un cop a la paret de la Formiguera i en aquella ocasió la verticalitat de la paret del Cilindre ja em va cridar l’atenció. Un dissabte de febrer amb la San i després de setmanes de parada biològica i encara en no gaire bon estat anem a la via més dreta que podríem haver triat.

Directa al Cilindre una petita meravella amb aire riglero sobretot els dos primers llargs, una via concentrada i potent. Equipada i prou ràpida per si es vol combinar. Comencem el primer llarg i som una bona colla a baix. Uns metres amb bon canto i amb una bavaresa de luxe que porten en 25 metres a la R.

Segon llarg que s’inicia certament dret però amb bon canto i ben assegurat. Atlètic però de trucs amagats i col.locació dels peus que fan gaudir de fer sobretot el tram central que és on es concentra la dificultat i la presa més petita. Un llarg, força llarg veient la seva verticalitat.

L3 que comença en roca vermellosa i en un flanqueig passes a trobar-te de cop en un altre paret de formes calcàries i roca abrasiva. Llarg curt 15 metres. I el darrer que ja com donant treva als nostres braços amb estralls des del segon llarg. Un tram per gaudir dels darrers trenta metres que ens porten al cim.

Amb nosaltres tot el dia en cordada i compartint reunions una bona colla cordades que un dia gris i un pèl fred vam decidir anar al Cilindre. Què fem, en fem una altra o baixem? Mira potser baixem i anem a fer una parada tècnica a Ponts, a fer visita i cafè en companyia de l’Anna 😉 Abans parada a Artesa, al forn hi falta gent…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s