Alta fidelitat. Serrat dels Monjos

SAM_3714 (Medium)
La Cris iniciant el llarg

Diumenge no havia de fer bo, però tampoc semblava que hagués de ploure i el fred… brrr, anem al serrat dels Monjos a veure com s’hi està. I quina sort… s’està força bé arredosat i bona temperatura. L’Alta Fidelitat és una via dels germans Massó una petita perla de grau assequible amb passos fins en algun tram.

La Cris comença el viatge pel primer llarg amb una entrada on si vols pots posar alguna peça però que té bon canto per arribar al primer punt. Serpentejant a dreta i esquerra anem salvant terrassetes i murets fins que et quedes sota d’un diedre on per entrar-hi has de trobar un peu que queda una xic a sota amagat. Després tram fàcil fins a la R.

Segon llarg flanquegem fins a sota l’esperonet on hem d’anar. Aquí vam protegir els primers passos amb flotants mirant bé perquè la roca és un xic dubtosa i el clau queda a la fisura un xic amunt. Arribem a una placa on els passos són aobligats i fins. Ben assegurada. Després ració d’herbes i arribada a la reunió. Tercer amb un inici per placa amb uns forats d’escàndol, sempre anem en tendència a la dreta. Trobem fisura i amunt per allà. A continuació el terreny tomba i arribem a la reunió.

Quart i últim llarg amb un slab parauleta que deu venir de l’anglès. Bé sortida de reunió i cap a un esperó que tenim a mà dreta. El voregem. Atenció amb el fregament de la corda. Un cop acabat veiem el famós slab un tram de roca llisa però ajaguda qu eté un parell d’assegurances. Superat anem cap a una fisura amb roca d’aspecte força lleig on hi ha el pas d’artifi més que per difícil per no tocar allò que cau tot. Sortida matollera i a cercar la reunió que queda un xic amagada amunt al costat de l’espero gran i la fisura.

I ja està… Guaita Cris quina via que n’hem fet i ens ha sortit el sol i tot en algun moment. Al costat hem estat acompanyades del Ramon i el Quim que feien la Milennium i als qui hem fet alguna foto. Esn trobem abaix a l’aparcament de la Salut i la fem petar una estoneta abans de decidir on anirem a fer un entrepà i una cerveseta que és hora de dinar.

#femmestapia_2014

Una resposta a “Alta fidelitat. Serrat dels Monjos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s