Tutti Frutti. Terradets

IMG_3347 (Medium)
Tutti frutti a les Bagasses

L’endemà de l’Amanita Moscata ens queden ganes d’escalar però triem un itinerari més clàssic. Diguem-ne que de menys placa i de dificultat més moderada. Mentre anem cap a paret de les Bagasses encara fa fred i tot just comença a tocar el sol al nostre sector. Cal anar per feina avui tenimvuit llargs per davant i també som dues cordades.

Sant tornem-hi que no ha estat res! Primera tirada fàcil per gaudir del contacte amb la roca i per anar escalant i protegint. Segon llarg continua la tònica que va redreçant la  paret i que igualment es deixa fer sense problemes.

Tercer llar i encara una miqueta més però la segona secció d’aquest ja té un pas de cinquè que ens anuncia que s’acaba el relax escalador perquè ja ens queda poquet per encarar la secció més vertical de la via. Quart llarg que torna a ser per agafar aire i anar progressant còmodament i equipant amb tranquil·litat abans de la R.

Cinquè llarg aquí ja comença el pa amb tomàquet, sortida de R que millor protegir, perquè si caus abans del bolt vas a parar a sobre mateix de la reunió. Algun tram d’aquest llarg en el tram de placa ja té la no adherència necessària i fa que algun passet l’hagis de trampejar. Baixa la dificultat i s’arriba a la R

Sisè llarg que es veu preciós amb cop de gas de sortida i d’arribada perquè una progressió que es pot autoprotegir porta a un final de traca amb alguns passos sobre preses romes i algunes ja amb aspecte sobadet.

Setè llarg comú ja es nota que la roca està polida i en alguns trams fins i tot patinosa, però les grans bústies de mans i els becs de roca on segur que se t’hi queda el gat fan les delícies de l’autoprotecció.

Ja a la vuitena tirada ens passa pel cap que el camalot de 3 no el portem però que allí a la fisura hi quedaria de fàbula. Un llarg també molt maco i pràcticament desequipat que si no fos per algunes seccions de roca bastant gastadeta.

Bona hora i ja som dalt!!! Tot un luxe acabar amb el solet baixant per la feixa i amb el descens agradable que ens regala aquesta tarda de diumenge fantàstica.

Bon cap de setmana i ben aprofitat. Els detalls de la nit a l’alberg i d’algun que altre infortuni ens els quedem les Fem Més Tàpia que cada vegada anem a més. Gràcies per la col·laboració fotogràfica als dos apunts de Terradets de l’Anna, la Laura i la Montse 😉 El mes que ve una altra trobada noies!!!

Tutti Frutti

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s